Merhabalar. Shopier heasbım kapanmadan önce oldukça yoğun bir sipariş ve talep gelmişti. Çoğuna yetişemediğimden dolayı bazı müşteriler talep oluşturmuştu ve hesabım askıya alınmıştı. Hesabım kısa süre sonra geri açıldıktan sonra Taleplerin hepsiyle tek tek ilgilenip iade edilmesi gerekenleri iade geçip müşteri memnuniyetini kazanmıştım. Yakşalık 2 hafta önce yine yoğun bir sipariş aldım geçenki olaydan ders çıkarıp kargoları tek tek günü birlik günü birlik olmasa da en geç 3 gün içinde çıkardım ve talep hiç almadım. Bu sırada mailime hep uyarı mesajları geliyordu ve kısa süre sonra hesabım kapandı. Ne Shopierde yeni hesap açabiliyorum ne de Shopinext uygulamasından. Çok üzücü bir durum. Abimin babamın adına da denedim yine de açamıyorum. Biz Hepsiburada Trendyol veya Migros değiliz. Bizden profesyonellik beklemeniz gayet normal ama hatamızdan ders çıkarıp hata yapmazken yapmamaya çalışırken birden hesabımı kapatamazsınız. Hiç etik değil şahsen. @shopier Yardımcı olursanız çok sevinirim.