Bu hafta pazartesi günü sabah Millenicom'dan internet başvurusu yaptım hersey okey, aciliyetim vardı evde internet olmadığı için bunu belirttim.
Pazarlama yaparken bu hizmeti satarken 2-5 gün arasında başvurunuz onaylanır başlarsınız dendi, okey.
Aradan 6 iş günü geçti ve ne arayan var ne soran ne bir bağlantı ne bir ekip vs. vs. vs. hiç bir şey yok.
Müşteri hizmetlerini az önce aradığımda mesai saatinin bittiğini 48 saat daha beklemem gerektiğini söylüyor...
Bende başvurumu iptal ettirmek istiyorum 2022 yılındayız, eve gelip kurulum yapıp internet aracı kurum olmak bu kadar zor mu dedim. Ki kaldı ki öyle yani sonuçta evde alt yapı var sadece hizmet verecekler anlamıyorum neden bu kadar uzadı. Dağ başında da değiliz. Başvurumu da iptal edemiyorum mesai saati olmadığı için pazartesi işleme alınacakmış.
Sizce bu durumda ne yapabilirim arkadaşlar? Akıl mantık karı değil 6 gün bekledim boş yere mağdur oldum işim gücüm aksadı.
Doğru dürüst hizmet alabileceğim adam akıllı hangi firma var? Karşımda muhattap olabileceğim bi firma... Mağdur etmeyecek asla?
Yani karar vermek zor;
- Türk Telekom taahhütlü 24 mbps
-Kablonet taahhütlü 24 mbps
-Türknet taahhütsüz 16 mbps
-Comnet taahhütsüz 24 mbps
-Netspeed taahhütsüz 24 mbps
seçenekler bunlar alt yapı maalesef fiber değil