açıkçası bir çok işin geliri olacağını düşünen bir insanım yeterki emek verilsin yeterki süreklilik sağlasın düşüncesindeyim burada bence önemli olan kriter şu gelirden kastınız ne kadar artı ne zaman yani bu işi kurdunuz örneğin çalışmalarını yaptınız sitenizi öne çıkardınız vs derken zaten bu sanıyorum altı ayı bulacak bir süreç en iyi ihtimalle hatta belki daha uzun artı yapacağınız yatırımla da doğru orantılı olduğunu düşünüyorum mesela siz kendi sitenizi ön plana çıkarmak için örneğin backlink çalışmaları veya reklam çalışmaları yapacaksınız bunlarda ciddi bir bütçe demek ve doğal olarak bu bütçeyi karşılayabilecek potansiyel de kendinizi görüyor musunuz yani olayı sadece sitenin kurulması ve ürünlerin tedarik edilmesi bütçesi olarak değil düzenli ilk etapta da fazlasıyla reklam bütçesinin olması gerektiğini düşünüyorum bunları da işin içine katarsak sanıyorum bir yıl gibi bir sürede en fazla verdiğiniz ücreti çıkarırsınız ciddi bir kara geçemeyebilirsiniz ama sonrasında reklamlara devam eder siteyle ilgili çalışmalara devam edersiniz kara geçeceğinizi düşünüyorum