Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sporu bırakınca veya tozu bırakınca sönüyormu
sıkıntı olmuyor hocam sporu bırakıp sağlıksız beslenirseniz %100 doğal olan vücut bile iner
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel olmuş kol hızlı gelişen bölge en zoru göğüs.şekillenmesi ayrı,kalıplaşması ayrı,ve içinin dolması ayrı bir zaman gerektiriyor.ve göğüs dinlenmeyi çok isteyen dinlendikçe gelişen bir bölge.yani göğüse kola uyguladığın gibi sert antremanlar yapma.zamana bırak
göğüsü güzelce dinlendirere çalışıyorum yorumunuz için çok teşekkürler
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
basssssss hocam basssssss

ye iç bassss
💪💪💪
SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk halinle bana 10 atarsın
şimdiki halinle bana tek atarsın hocam
devam et güzel
estagfurullah hocam herkesin yapabileceği bir durum kesinlikle herkes spora gitmeli erteleyince olmuyor
Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en iyi ve -bence- en etkili 2 supplementi kullanıyorsunuz hocam aynı yoldayım bende

tavsiye olarak dahiliyeye gidip kreatinin değerinize baktırın arada sırada günlük kullanım miktarınıza göre ara vermeniz gerekir.

gitmişken b12, d, magnezyum, çinko, üre, ürik asit, kolesterol vs. baktırırsınız spor yapıyorum dersiniz yardımcı olur veya spor hekimine de gidilebilir en azından senede 2 kez vakit ayırıp değerler yükseliyor mu düşüyor mu izlersin hocam sonradan pişman olmamak için
yorumunuz için ve tavsiyeniz için çok teşekkürler kesinlikle gidip baktıracağım çok sağolun