AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kez daha kolay yoldan para kazanılmazmis tecrübe ettik kriptoda hep balinalar kazandı yediler bizi ufak kar görünce fazlasını istedik - lere düştük yüzde 30 kardan ciksaydim keşke şimdi yüzde 70 zarar var mesleklerde fayda etmiyor
40 dolar bakiyem 12.000 dolar oldu çıkmadım şuan 1,110 dolar bakiye kaldı 12.000 olunca tamamen çıksaydım kâr realize etmesini bilseydim eğer bugünkü bakiyem bu durumda olmayacaktı.. Neyseki herşey tecrübe geç olsun güç olmasın bekleyeceğim mecbur ama kâr realize etme alttan ekleme mevzusunu tam anlamıyla çözmem lazım.. R10 da bu konuda çok profesyonel arkadaşlar var görüşlerine güvenip kendimizi bu konuda geliştirebileceğimiz..
nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam abi. Ben dönemlik oyuncuyum, bu sebeple bearish piyasada alım yapıp bullish piyasada kendimce belirlediğim fiyat bareminde elden çıkarıp arkama bile bakmıyorum. Örneğin 14 dolardan AVAX topladım düm, bu AVAX isterse 1 dolara düşsün, benim açımdam problem yok. 60 dolarda elimdeki tüm AVAX'larıneldrn çıkarıp bir sonraki ayı sezonunu bekleyeceğim.
Emre kardeş senin stratejinide beğeniyorum bazı kripto konularında denk geliyorum yorumlarına hep içi dolu yazıyorsun ve yaş tahtaya ayak basmıyorsun. Fikrin ve stretejin güzel, not ediyorum. Teşekkür ederim