04.08.2022 güncelleme
iade karar çıktı
Geç gelen güncelleme
Merhaba Tekrar
0906,2022 de yaptığım başvuru 30,06,2022 de karara bağlandı. Araya bayram girdi vs derken benim karar formunu yayınlamadılar

Neyse bugün yayınladılar ve bankanın paramı iade etmesine karar verildi.
Kart ücreti kesilenler son 10 yıla kadar ekstreleriyle başvuru yaparlarsa paralarını alabilirler
iyi forumlar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhaba
Başıma gelen olayı burada paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi kredi kartı ücreti kesen bankalar var. Aradığınızda kartınızı kapatsanız bile iade etmeden kapatıyorlar artık.
Geçen günlerde işbankası kart ücreti kesti. 200 liraya yakın.
Bankayı aradım baya bir oradan oraya yönlendirildikten sonra telesektere bağlandım.
-
İşlem yapmak istediğiniz konuyu söyler misiniz?
- Kredi kartı ücretinin iadesini talep ediyorum
-
Kredi kartı ücretinin iadesinin talebi için 1'e basınız
- 1
-
Talebiniz reddedilmiştir 

Böyle olmayacak dedim ve edevletten tüketici haklarına başvurdum. Hemen iade ettiler
Geçen günde yapıkredi 216,99 TL kesti. Bu sefer hiç aramadan tüketici haklarına başvurdum. Tüketici hakları başvurum daha işleme alınır alınmaz sonuçlanmayı beklemeden bankadan gelen maili aşağıya ekliyorum.
Aşağıdakini imzalayıp bir de ben götürecekmişim

Bankayla falan hiç uğraşmadan edevlete başvurmanızı tavsiye ederim