indruppel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim açtığım konuya ithafen açılmış olabilir, tamam hocam siz %20'lik kısımda olun. ne de olsa sorun hep biz iş verenlerde di mi? projeyi alıp yarıda bırakan nice yazılımcı şikayetinin linkini atarım da neyse. örneğin bir blog sitesinin ederi, php ile yazılmış ederi ortalama 3 bin civarıdır. 3 4 yazılımcıya sordum ve hepsi ortalama bu fiyat verdi. bir blog sitesine 10 bin veren yazılımcı daha prof oluyor senin dediğine göre hocam hatta işi ona vermeli vardır bir bildiği demeliyiz, az çok fiyatlar bellidir bir işte. işi verip ön ödeme attıktan sonra üstten konuşmalar, üstüne fiyat çıkarmalar her zaman denk geldiğim bir konu. Ee başta öyle demedik diyorum bunu da içinde söylemiştiniz ama bilmem neyin bilmem nesi de giriyor extra 1k 2k. hiç şaşmadan denk geldiğim konu öyle ki işi teslim ettikten sonra "hocam burası şöyle olmuş düzeltelim" dediğimde 70 tl 80 tl ödediğimi biliyorum. @7 doğru söylemiş. neyse bu arada hala aynı fikirde çoğu insan. %80 = çöp kovası.
Bahsettiğin blog için;
Blog sitesi ve yönetim panelinin front-end tarafını yazılımcıya siz iletiyorsanız 3.000 TL civarı bir blog sitesi için evet yapılabilir bir rakam.
Ha sen hem tasarımı özel olsun hem yazılımı yapılsın istiyorsan ve 3.000'e yapacak birisini arıyorsan konu açmaya devam edersin.