NymO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amerika gelip yunanların yanında tüm gücüyle duruyor. Bizim enteller tık ses etmiyo. iİgal etseler Türkiye’nin suçu diyecek kişiler var çok enteresan. Gerçi duvarlara zulüm 1453’de başladı diye yazanların ülke menfaatine tek bir açıklama yaptıklarını da görmedik. Ne desek boş.
looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Irak suriyeden sonra sıra türkiyenin geleceği yıllardır bilinen bir şey. Yunanısitan sadece ermenistan ve pkk gibi taseron, malum abdnin ve avrupanın köpeği.

Türkiye tek mermi atsa abd işgal için hazırda bekliyor. Asıl senaryo bu. Hedef bu olduğu için her türlü kışkırtacaklar.
Daha kolay yol ise İÇ AYAKLANMA. Tayyip gitsin diye abdye yunana yardım edecek sayısız sürü var. Pahalılık gıda kıtlığı vd yolları kullanarak savaşa kadar kaşıyacaklar.

15 temmuz gecesi tayyip gidecek diye sevinenler, başarısız olunva tiyatro diye edebiyat yaptı. Bugün abd ve yunana yardım etmeye hazırlar.
Mesele ağaç değil, ekonomi değil, hala anlamadın mı arkadaş...
looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Afiyet olsun reyiz. Abd yunansitanda ne kadar üs açtı ne kadar silah yığdı haberin var mı?
Tamam biz aptalız yalana inanıyoruz, adamlar bunca silah ve askerle
paintball mu oynayacak?
Sen salam sucuk ye karnını doyur avrupaya şükret.

Zaten 100 yıl önce çanakkaleye savaş yapmaya değil tonbalığı yemeye geldiler. Haçlı seferleri de olmadı, turistik seyahat yaptılar öyle mi.
Hocam bunun kurt turk ermenı lazı yok ben ınsaatta çalısırken trabzonlu laz abı vardı bırı kurdıstan lafı etsın kafasına keserı yer derken akrabalarım arasında laz var ogulalrını evlelenen kadar 8-9 yıl askere yolalmadı sonra paralı askerlık çıkdı ben de Beynımde 2008 de şant takıldı 6 kez amelıyat omusdum 20011 de askere almadılar dıye ıcım ıcımı yıyordu kurt gordum senden benden daha mıllıyetcı ınsaatlarda çalısan kurt gordum samsun lımanlar da çalısan ama tayyıbı gram sevmeyen her seyı muhalıf olan boşanak gordum tuzu kuru antalyalı gorudm mıllıyetı antalyalı gordum bılmem ne yaptını grurla anlatan turlu degısık ınsan gordum 40 yaslarda torunum var dıyen adamın almanya da bılmem kaç yasın da kız ıle yaptıklarını anlatan
bu kadar genıs kapsamlı anlattım kı konuyu genıs dusunelım dıye en yakını da ınsan bır gun arkandan kuyunu kazdıgını gorurusun yorumalrda profıl fotorafına ısraıl bayragı koyan mı dersın profılınde ıstanbul yazıp yurt dısın da yasayan mı dersın
bunlar ıstedıklerı tek sey var kendı çıkarları baska hıç bısı yok adam
surıye ye bınlerce tır sılah yıgdı 1-2 tır degıl bınlece tır seçım yatırımı dıyorlar
yunan açıkdan destek vermıs abd seçım yatırmı dıyorlar
bunların tek derdı savas sonrası ulkeın ı en ıyı yerlerını almak baska bısı degıl o yuzden denge sıyasetı yapması gerekıyor RTE nın savunma bakanı HULUSI PASA MILLI ISTIHBARAT HAKAN FIDAN ICERDE SOYLU DISARDA ÇAVUŞOGLU