neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çadır fiyatlarına daha fazla zam gelmeden almak lazım. Bu gidişle yol onu gösteriyor....
İnsanın en temel ihtiyaçlarında biri barınmanın geldiği nokta işte hocam. Durum çok komik.

Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kiraya çıkarken "tahliye sözleşmesi" imzaladınız mı ? İmzaladıysanız tarih kısmını doldurararak sizi çıkartabilir ancak bunun da belirli kuralları var, bazı tahliye sözleşmeleri geçersiz sayılıyor.
Eğer imzalamadıysanız ev sahibinize yasal sınırlar içindeki ücreti göndermeye devam ederek oturabilirsiniz.

Ancak şöyle birşey var, vicdan meselesi..
Biz de hem ev sahibi hem de kiracıyız, orta yolu bulmakta fayda var, kimse kendi malının inandırıcı olmayan enflasyon oranlarında ezilmesini istemez.
Tahliye sözleşmesi imzalamadım. Bahsettiğim bölgede ev sahiplerinin en az 200 dairesi var. Vicdan olarak buranın yerlisi parayı sever pek insanın halinden anlamazlar. Ben de olurundan az para vermek istemem neyse ederi o olsun ondan yana asla problemim yok gelecek olan tüfe rakamları daha yüksekte olabilir onlarda da önlem almaya çalışıyor bu doğal hakları. Olayı orta yolla bulmaya çalışıyorum bende ama imkanlar da kısıtlı.