esurce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi günler dilerim,

fat kasada olsa playstation alabilirsin, balık tutma alışkanlığı yapabilirsin, zamanın varsa kamp alışkanlığıda sağlayabilirsin, bunun yanında yeteneğin olmasa bile resim yapmak insanı çok rahatlatır, en çok sıkıldığın durumlarda varsa mutlaka gülmeyi sevdiğin yada seni güldüren video , film , dizi gibi izlemelere kendini odaklayabilirsin,
Düşündüm aslında ama evde tv yok ve monitörlerim de gitti kasa ile birlikte. ama yine de not ettim belki zaman içerisinde olaiblir. resim yapamıyorum ama bu yetişkinler için boyamalar var, onlar iyi gelir mi emin olamadığım için bir türlü girişemedim aslında. Önerileriniz için teşekkür ederim.

qualitytaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocam geçmiş olsun.Yaşadığınız problemin düzeyini bilmiyorum ama bence hakkıyla mücadele ettikten sonra üstesinden gelirsiniz inşallah.
Aktivite olarak;
1.Oto biyografi kitapları okuyabilirsiniz.Oto biyografisini okuduğunuz kişi ile bir anlamda tanışmış gibi olduğunuz için kendiniz ile o kişi arasında ortak noktalar bulabilirsiniz ve bu size iyi gelebilir.
2.Fantastik romanlar okuyabilirsiniz çok keyifli olabiliyor.
3.İmkanınız varsa vakit geçirmekten hoşlandığınız yakınınız veya arkadaşınızla kampa,doğa yürüyüşüne çıkabilirsiniz doğa insana her zaman iyi gelir.
4.İlgi duyduğunuz bir alan ile ilgili eğitim alabilirsiniz yada internetteki kaynaklarla kendinizi geliştirebilirsiniz.İleride bu kendinizi geliştirdiğiniz alan ile belki keyifli bir şekilde gelir elde edebilirsiniz.
Benim naçizane tavsiyelerim bunlar olur umarım işe yarar
Mücadele etmeyi asla bırakmadım, pes etmek gibi bir lüksüm ve karakterim yok hocam. Ayrıca geçmiş olsun dileklerinizi çin teşekkür ederim. Bolca kitap okuyorum, otobiyografi denemedim ama deneyebilirim. Önerileriniz için teşekkür ederim not aldım. Çok sağ olun.