Yorumunuz dikkatimi çekti konuya sadece yorumunuza eleştiri tarzında sadece bende alıntıladım. Ne olarak taş koyuyor acaba ? Kendini geliştirmek istemesi ve bu noktada ücret talep etmeden bilgi akımını geliştirmek ve kendini yenilemek isteyen kişi nasıl başkasının işine taş koyuyor acaba hocam ? Yahut bir kişi örnek veriyorum hizmeti mecazi rakam olarak X işini 100 tl yapıyor bu arkadaş o işi 50 tl mi yapıyorda baltalıyor anlamadım. Bence bakın alınmadan söylüyorum fikrimi ama çok anlamsız bir yorum olmuş o yüzden şahsen başkaların heyecanlarında menfaat doğrultusu olmadan tamamen kendisini geliştirmeye yönelik durumdan ötürü saygı duymanızı isterim hocam. Saygılarımla
Logo işlerine , website işlerine bakın ne demek istediğimi anlarsınız . Logolarda taban fiyat var , neden var ? O fiyatın altında iş yapılmasın , emek korunsun diye .
Arkadaş bir başkasının 300 liraya yapacağı logoyu ücretsiz yaparsa o arkadaşın hakkını yemiş olmaz mı ? 300 lira yerine daha uygun fiyat verebilir piyasayı öldürmeyecek derecede ama kalkıp da 1000 liralık işe 100 lira dersen yarın bu arkadaş profesyonel olduğunda da kendisi denk gelir , her yerde 5-10 liraya logo yapanları .
Sizin dediğinize göre taban fiyat uygulaması kalkmalı , herkes istediği fiyattan hizmet sunmalı . Böyle bir şey arıyorsanız Bionluk'a bakabilirsiniz orada yeterince ölücü var. Örnek :