Merhabalar, burası yeri değil belki ama herhangi bir üyenin başına gelmiştir belki diye buraya konu açmak istedim.
Clio 2 1.4 16V aracımda geçenlerde Buca - Çeşme arasında hareket halindeyken Kırmızı Yağ Lambası ve STOP ışığı yanmaya başladı. Ben de hemen aracı stop edip sağa çektim ve yağ seviyesini kontrol ettim. Yağda herhangi bir eksilme ya da buna benzer bir durum yoktu. Ne olursa olsun diyip Çeşme'ye gittim ve geri döndüm. Yolda ikaz ışıkları belli aralıklarla yanıp söndü. Aracın çekişinde vs. herhangi bir problem olmadı. Belli aralıklardan kastım da yarım saatte bir yanıyordu sonra 5 dakika sonra sönüyordu. Bir iki gün sonrasında Otokentteki ustama götürdüm aracın zaten yağ bakımı gelmişti 2000 km kadar kalmıştı. Bu ay sonunda Ordu'ya gideceğim için gelmişken bakımlarını yaptırıp yağını polen filtresini vs. değiştireyim dedim. Hepsinin değişikliği yapıldı sonrasında yağ lambası 2 gün kadar hiç yanmadı sorun da teşkil etmedi. Geçen akşam araçla turlarken bir anda tekrardan yandı. Yarın sabah otokente tekrardan gideceğim ancak büyük bir problem çıkacak diye korkmadım değil. Bu sebeple başına gelen var mı diye forumda konu açmak istedim. Bu durumu daha önce yaşayan ya da eşinden dostundan tecrübe edinen var mı?
Hayırlı geceler..