İsmetKerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar

Şu an profesyonel olarak basketbol oynuyorum. Ama boyum yaşıtlarıma göre biraz kısa. Antrenör vs. Çok ilgilenmiyor ama ben boydansa yaşıtlarına göre güç konusunda 1-2 tık daha düşüğüm. Gündelik hayyata aktif olarak çok spor yapıyorum

Haftada 1-2 kere havuza
Basketbol antremanları
Ulaşım için genelde bisiklet tercih ediyorum.
Ama kendimden hâlâ beklediğim performans alamadım.
Kendime güç ve boy anlamında katkı için fitnes ile kendimi geliştirmek istiyorum. Sizce doğru mu
boy tamamen genetiktir. yine genetiğinizin izin verdiği ölçüde hormon alarak uzatabilirsiniz. bunun için randevu bulabilirseniz endokronoloji doktoruna görülmelisiniz. eğer uygun görürlerse, yüzde 60'ını sgk'nın karşıladığı hormon tedavisi ve takviye edici gıda kullanımına başlarsınız. yaklaşık 6 ay içerisinde genetiğinizin izin vermesi durumunda, 10-12 cm kadar uzama sağlayabiliyorsunuz. tabii kişiden kişiye göre değişen bir durum, mutlaka doktora görünün. internetteki fitness egzersizlikleri sadece hit almak için üretilen yanlış ve gereksiz safsatalardan ibaret.

fitness veya spor ile boy uzatılması da mümkün değil. sadece geçici süreliğine kemiklerin arasındaki boşluklar açılır ve siz sporu kısa bir süre olsun bıraktığınızda eski boyunuza dönersiniz.