Maliyeti azaltmak için elektronik sigara almıştım günde iki paket içiyordum bir paket 3 gün gidiyor sigara can cekmesinden değil el alışkanlığından hemde aromalı

tavsiye edilir
Aynen hocam yanımda duruyor kendi kendine yanıyor yarısı

İnşallah tamamen bırakırız.
Size ilaçlı tedavi olarak "Zyban" öneririm. Sigara bırakma bölümüne giderek kullanmanız tabi ki daha iyi olur. Vaktiniz yok ise eczaneden ( ücreti biraz fazla ) temin edebilir ve kullanımı hakkında bilgi alarak başlayabilirsiniz. Ben tiksinip bıraktım ama arkadaşım bunun sayesinde 2 - 3 hafta gibi kısa bir sürede bıraktı. Ayrıca size eczanede muadili olarak "Wellbutrin" önerirlerse almayın. Wellbutrin yavaş salınımlıdır ve psikolojik rahatsızlıklar için kullanılır.
Teşekkür ederim hocam pazartesi eczaneye sorayım
Elektronik sigara deneyebilirsiniz puff bar falan
Teşekkür ederim hocam
2+ yıl önce champix kullanarak bıraktım.
Teşekkür ederim hocam ürünü yazdım araştıracağım
Kanser veya kalp hastası olunca bırakırsınız hocam. Ya da olmadan şu anda bırakırsınız. tercih sizin.
Ben kalp krizi geçirmeden 1 ay önce bırakmıştım. belki de sigarayı bıraktığım içi hayattayım. Hayat güzel. sigarayı bırakıp sağlıklı beslenmeye başlayıp spor yapmaya başlayın ve bunların hepsine aynı gün karar verin ve gerçekleştirin. birbirlerine destek olacaklar. son 10 yıldır bu şekilde yaşıyorum tavsiye ederim.
Geçmiş olsın hocam, inşallah bende bırakabilirim.
Daha yeni başlayalı bir hafta oldu ne bırakması...
Hiç başlamayın hocam, bir dost tavsiyesi
Günde 60 dal sigara nasıl içilir hocam naptınız siz öyle.
Bugün azalttım hocam 50 civarı içmişim