allah yardımcısı olsun hocam benim de 4 kedim var kıllarına zarar gelse kahrolurdum sizi çok iyi anlıyorum
umarım Allah yardımcımız olur hocam, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
umarım bi an önce iyileşir. çok üzüldüm gerçekten. insanın yol arkadaşına bi şey olunca çok kötü oluyor...
Bir anda çöküp bir anda bu şekilde oldu hocam, iyi dilekleriniz için size de çok teşekkür ederim.
Çok üzüldüm hocam çok geçmiş olsun. İnsanın evladı gibi oluyorlar çok iyi biliyorum o duyguyu. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
Beraber yatıp, beraber kalkıyorduk. Bazen ben geç kalkıyorum diye beni yalayarak uyandırıyordu. Gerçekten çok üzücü bunları hatırlamak. İyi dilekleriniz için size de çok teşekkür ederim hocam.
Allah yardımcınız olsun, umarım sıkıntısız bir şekilde tedavisi başarıyla sonuçlanır.Kafanızı dağıtacak herhangi bir aktiviteniz yoksa ve çok gerginseniz bir sakinleştirici alın isterseniz.
Sabahtan beri tek lokma geçmiyor boğazımdan hocam, iyi dilekleriniz için sizlere de çok teşekkür ederim.