f0tfax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@DiyarErzen; Hocam kesinlikle haklısınız. Tüm sunucularımın verileri gitti. Üstüne üstelik iade talep ettiğimde iade yapmıyacaklarını söylüyolar. 9 adet 8GB Ryzen 9 VDS Sunucum vardı. Sürekli insanları mağdur etmekten başka birşey yapmıyorlar. Dün tüm hizmetlerime +25 gün verebileceklerini söylediler bende BEDAVA verseler dahi bu firma ile iş yapmıyacağımı söyledim. Kesinlikle çözüm odaklı gittiklerini düşünmüyorum.
Marthex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorun maalesef Web Hostingler içinde geçerli, bugün en az 100 defa cloudflare error ekranına baktığıma yemin bile edebilirim. Destek ekibi olarakta fazla müşteriniz olduğu için geç ilgilenmenizi anlıyorum fakat İşleme Alınmıştır yazısında bırakıp, bizi 2-3 gün boyunca bekletmeniz aşırı sinir bozucu.

Yaşadığınız sıkıntılardan dolayı pekte bu işin üzerine gitmek istemiyorum ama benimde son 2 gündür canım sıkıldı bu durumdan. Lütfen kendinizi toparladıktan sonra verdiğiniz +15 gün sürelerin, daha fazlasını müşterilerinize verin. Verdiğiniz süreler sizin yarattığınız mağduriyet yüzünden bir işe yaramıyor.
Ben de zaten bu tür olayların yaşanabileceğini ve normal olduğunu söyledim insanlar hata yapar, fakat sen bunu 15 gün içinde bile toparlayamıyorsan açıkca bu senin eksikliğin, ilgisizliğin ve beceriksizliğindir.
Yarın birgün tekrar böyle bir olay yaşanacağına eminim ve durum tekrarlanacak. İnsanlar onlardan bir "çikolata" veya "yemek" almıyorlar. Kendi işlerini yapabilmeleri için bir sunucu alıyorlar ve onların 15 gün bekletip şaka gibi 2 gb ram hediye etmeleri kaybettikleri vakti, işi yürütemedikleri için girdikleri zararı ödeyemez.