digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana biraz forum kullanmasını öğreteyim çünkü sen forumu kişisel instagram hesabın zannediyorsun.
Forum polemik yaratılan, farklı fikirlerin bilgilerin öne sürüldüğü ve okuyanların bu fikir ve bilgilerden faydalandığı bir yerdir.
Eğer polemik istemiyorsan git su orucunu şahsi sosyal medya hesabında yaşa.
Çünkü forumun amacı senin kişisel şovun değil bu konuyu okuyanların konudan bilgi edinmesini sağlamaktır.

Egon fazla şişmiş çünkü iddialarına karşı söylenen sözleri şahsına hakaret olarak algılıyorsun.
Ayrıca ergence bir öz güvene sahipsin, 5-10 sene sonraki senin ne olacağını bugünden biliyorsun.
Her zaman genç kalacağını ve 15 km koşacağını hiç şişmanlamayacağını sanan bir sürü genç tanıdım.

Böyle çocukça iddialara giren, bak ben kilo veririm, en kralı benim diyen adama sorarlar, çok biliyordun da neden daha 20li yaşlarda su orucuna ihtiyacın oldu?
Yaşım 43.
Bugün 15 km koşamam, ama 20li yaşlarımda lisanslı basketbol, voleybol ve amerikan futbolu oynadım.
30 yaşını geçene kadar da hiç 90 kiloyu aşmadım.
Yani senin yolundan geçmiş bırak 15km koşmayı profesyonel spor yapmış yüzlerce adam tanıdım.
Bugün göbeklerini kaldıramıyorlar.
Sen vücudundaki tüm hücreler hep genç kalacak sanmaya ve 15 km koşmaya devam et.
Buraya yine yazıyorum, önümüzdeki senelerde yine bir diyet konusu açacaksın.
Ve hatırlatacağım. 15 senedir buradayım kısmetse bir 15 sene daha burada olacağım.
yaşlandıkça insan daha çok konuşur derledi inanmazdım bu yarattığın gereksiz polemiği kapatmak için; tamam sensin