cuda63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun , hocam bayiyi özelden söylermisin yanlışlıkla almıyalım oradan
oquzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamam fabrikada fazladan boya atılabiilir 3 kata kadar normal bisey bu.
Noktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam artık sıfır arabalara bile güven kalmadı. Bende sıfır aldım şu sıralar satayım mı kalsın mı diye düşünüyorum. Aklıma böyle şeyler geliyor canım sıkılmasın diye vazgeçiyorum düşüncemden 😊
ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkıntılı bir süreç olduğunu biliyorum, çok kez haberlerde gördük. Mahkemelerle vs. baya uzun bir süreç oluyor. Kuzenimin leon marka aracında da benzer bir sıkıntı olmuştu fakat hiç bir şekilde iade vs kabul etmediler, servisten yazı vermişlerdi parça orjinaldir üretimden kaynaklı boya kalınlığı yüksektir diye birde yeni alacağı araçta indirim sağlamışlardı.
Weknow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekspertizin bilgisizliği maalesef. Fabrikasyon 3 kata kadar boya atılabilir. Ölçüm cihazına baktığında fabrikasyon olduğunu anlaması gerekirdi.
Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekspertizin işgüzarlığı olabilir.
Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fabrika böyle bir şey yapıyorsa ve bu sıfır durumunu bozmuyorsa bu ekspertizler ne iş yapıyor. Fabrika boyası ile sonraki boyayı ayırt edebilmesi lazım.
cuda: bayiden aracı alırken dahi exper yaptırmak lazım artık
oquzhane : motor kaputunun bir kısmına lokal boya atılmış ve bu alırken bize söylenmedi haber verilmedi. Fakat bu olay söylenilene göre fabrikada kayıtlıymış. alırken bize durum izah edilse hiçbir sorun yok ama gel görelim bugün hem mahçubiyet oluştu hem cebimden git gel uçak bileti vb masraflar yapmış oldum.
ZINKKK: yakınınız mahkeme kanalını kullandımı?
weknow: eksperin söylediği tek şey lokal boya olduğunu söylüyor.
gwindor : ayrı yerlere gittik aynı durum söyleniyor.
seyyit25: maalesef eksperin söylediği lokal boya ):