fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok afedersin .
2013 1.5 tdci fiesta 0 100 13.5 saniye nasıl bastın mı uçuyor?
1.0 tsi için diyorum aksine seri ve güçlüdür ibiza fabia 0 100 9.4 saniyedir 3 silindir olduğu için düşük devirde ivmelenmesi çok iyidir rampa bayır dinlemez uçar gider.
Zaten dsg si var 200 kmh de 4500 devir dakika olarak yol alır tam bir ekonomi motorudur
Olay 0-100 KM'midir? Ben 0-100 KM performansından bahsettiğimi hatırlamıyorum. 2 Gündür Seat ibiza 1.0 style videoları izliyorum. Araç sadece şehir içi 80 KMhz altı performans sağlayabilen bir araç. Dik rampalarda 1. vites dışında çıkamıyor. 2. viteste hemen boğuluyor. İki kişinin içerisinde olduğu bir ibiza test videosu var izleyebilirsiniz. O arata 4 kişi olduğunuzu düşünün. Çevreyoluna çıkıp 100'le-120'yle giden bir aracı sollamak istediğinizde demek istediğimi daha net anlayabilirsiniz. 1.0 motorun kendini alanında kanıtlamış 1,5 TDCI motor ile kıyaslamak biraz komik olmuş. 1,5 TDCI motor ile 150 ile giden aracı da kolayca sollayabiliyorsunuz. Size tereddüt yaşatmaz. İbiza'da 100 KM üzerine çıkınca yakıt tüketiminin de arttığı belirtiliyor. Ben de İbiza almak istedim çok beğendim fakat sadece gösterişten ibaret yeni düşük segment araçların bir çoğu.