tescill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam kokan hareketler gibi geldi bana hocam. Günahınızı almam istemem ama. İş başka dostluk kurmak başka, şahsen kimse dost olduğu birinin sistemini kötülemez. İlgili firmayı tanımıyorum. Ama yorumlardan çıkardığım düşünce böyle, ve keşke detaylı bir analiz olsa idi.
Açıklama yapma zorunluluğum yok ama netleştirmek isterim, bundan 2 yada 2,5 ay öncesinde farklı bir r10 hesabında (kişisel hesabımda) bir konu gördüm. Konu bu konuya istinaden tanıştık ve sohbet ettik.
Şimdiye kadar 3 adet vds 1 adet reseller, 2 adet cpanel hosting sağlamak ile birlikte yazılımsal işlerde de ücretli/ücretsiz destek sağladık.
Arkadaşlık kısmına gelecek olursak eğer geçen ay @Alkewebtasarim; 'ın işleri çok yoğundu ve yazılımsal destek yer yer verilmesi gerekiyordu destek verik.
Biz test etmeleri amacı ile r10 da satış yapmadan önce bile @MuhammedSefer; gibi bazı geliştirici ve bu işlerin inceliklerini bilen üyelere (ücretli yada ücretsiz) hizmet sağladık.

@Alkewebtasarim; ile ilk görüşmemizde benim eksilerim yada artılarım hakkında zaman ile yorum yapmasını istedim, bir web sitesi oluşturup içerisinde paylaşılacağı söyleniliyordu.
Örneğin: Uzmanlar firması (Uptime) ayda 1 sefer kopmalar olabiliyor ama sunucu performansı çok çok iyi gibi kendisinin incelemesine bırakılmış bir yorum yazılacaktı.

Ne demek istediğinizi anlıyorum, biz gayet şeffaf bir firmayız ve bu sektörde söylenen yalanları da söylemeden gayet açık bir şekilde müşterilerimiz ile görüşme sağlıyoruz.
Hizmeti satın alan müşterilerimizden direkt ticaret puanı almak yerine kullanım süresi en az 15 gün - 1 ay geçtikten sonra almayı tercih ediyoruz. Haksız ticaret puanları almaktan yada reklam amaçlı yapılabilecek yorum, konulardan kaçınıyoruz. Eleştiri olarak müşterilerimiz istediklerini yazabilirler. Eksiklerimiz olabilir biz bunları en kısa sürede tamamlayabiliriz ancak eksiklerimizin yanında artılarımızın da yazılması reklam olamaz.
Aşağıda ilettiğim görsel gibi onlarcası mevcuttur (Görselleri yorum altından sildim, görmek isteyen üyeler için ilete bilirim) ancak biz ticaret puanının insanlara ek satış kattığını düşünmüyoruz, işimizde iyimiyiz? Elbette iyiyiz ve sık sık birşeyler için gündeme gelmeyi sevmiyoruz.
R10 Da 14 yıllık üyeyiz, sadece ticaret yapılan hesabımız yeni, kuralları ve firmaları gayet iyi tanıyoruz ve sizin düşündüğünüz tarz reklam yapan firmaların da belli bir yere kadar gelip sonra bu forumda kaybolduğunu çok iyi biliyoruz.

Aklınıza takılan başka bir soru varsa her zaman yardımcı olmaya çalışabiliriz. İyi günler dilerim.