BrsSoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam geçmiş olsun öncelikle ama kaybetmediğiniz ve sizi her durumda kurtarabilicek önemli etmenler var fikirleriniz ve umudunuz iyi düşünen iyi analiz eden birisi olmasaydınız anlattığınız başarının yanına bile erişemezdiniz ama erişmişsiniz bence bu sadece ufak bir tümsek para kaybedilir gelir geçer mal mülk de öyle o yüzden bir insanın amacı değil aracı para olmalı. Bence inancınızı kaybetmeyin daha iyisi herzaman inşaa edilebilir düşüp daha iyi kalkanlarda insan aynı bizim gibi. Bol şans başarılar
Elbette asla vazgeçmeyecek ve pes etmeyeceğiz, bugüne dek bu düşünce aklımızda hiç olmadı.
Ancak her şeyin üst üste gelmesinden midir, tek başımıza yetişemediğimizden midir; bizi kurtarabilecek o önemli etmenleri bir türlü düşünemiyorum.
Radansa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçektende mezarda bitecek. Buralara gelmende çok büyük başarı. Geçmişe bakıp geleceğe yön vereceksin. Ben de e-ticaret ile uğraşıyorum danışmanlık verdiğimiz firmanın aylık 70 bin dolar reklam bütçesi vardı ürettiği ürünler usa de ilk sayfalara çıktı, ürünle alakalı sorunlar nedeniyle hesapları suspend yedi tüm emekler boşa gitti. Adamlar yeniden başka hesap açtı ürünlerdeki hataları düzeltti ve satışlara daha iyi devam ediyolar.
HakanReyis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok geçmiş olsun işler iyi giderken herkes destekçiniz herkes arkanızda fakat bir de kötü gitmeye başladı mı birer birer masadan eksilir dostlar şahsi düşüncem mobilya sektörünün internet üzerinden yurumeyecegi heleki bu yavaş ve ilgisiz kargo firmaları yüzünden gerçek bir mağaza daha çok iş görebilir. Ama yinede işlerinizin iyi gittiği zamanlar olmuş yani bir bakima başarmış sayılırsınız fakat süreklilik olmamış.
Keşke "Haksızsınız." diyebilseydim.
E-Ticaret gerçekten ayrı bir dünya, uzun bir süre katlayarak başarı elde ettik ancak bir dönem oluyor ki elinizde ne var, ne yoksa her şey çöp kutusuna gidiyor.
Sadece bir alanda bu sorunu yaşasak yine de düze çıkmak kolay olacaktı, zira iki ayrı alanda birbirinden güzel yollar kat etmiştik. Ancak iki alanın da, aynı anda tümseğe takılması kader midir, hayatın bizi ağır sınaması mıdır bilemiyorum.