6 Mayıs da onlinehosting üzerinden windows sunucu satın aldım ve hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım. 1 gün sonra sunucuyu aktif ettiler ve aldığım pakette ücretsiz .comlu ya da .netli alan adı verecekleri yazıyordu. Hostingi masaüstü uygulamamın veritabanı için kullanmak için aldım ve alan adı olmadan veritabanına bağlanamayacaktım. Alan adının ücretsiz olmasıyla paketi satın almış bulundum. Sepette alan adına ekstra ücret almaya çalıştılar bir de bende rastgele bir domain girdim. Müşteri temsilcisine de belirttim bunu destek talebinden iletin düzeltirler sorun olmaz dediler. destek talebi ilettim ve paketin güncellenmediğini alan adının aldığım paketten daha pahallı olduğunu söyleyip alan adını hiç vermediler. Sitelerinde 15 gün içerisinde KOŞULSUZ iade yazmakta fakat ben paketi iade etmek istediğimde bizlik sorun olursa iade alırız bizlik sorun olmaz ise iade kabul etmiyoruz dediler. iade talebini de aldıktan 2 gün sonra yaptım. Sorunun onlarda olduğunu paketi güncellemedikleri için alan adsız bi şekilde bana sormadan teslim ettiklerini belirttim ve iade etmekte ısrarcı olduğum için bana bu konuda mesaj atmayın dediler. Ben de tabi ki tamam abi deyip bırakmadım ve iade hakkımdan yararlanmak için tekrar yazdım. Almış olduğum 3 aylık paketi iptal ettiler ve siteden beni 2050 ye kadar girişimi banladılar. İademi de yapmadılar. Kesinlikle onlinehosting den bir hizmet almayın. Teknik destekte konuştuğum kişinin konuşma uslubda hiç uygun değil. Müşteri ile konuşmasını bilmiyorlar. Sokak ağızı ile konuşuyorlar. Benim düştüğüm hataya sizde düşmeyin diye burada paylaşıyorum. R10 da da profili var fakat aktif profil değil uzak durun.