Merhabalar İlgili kulanicinin belirtiği tarihde alan adini teknoclouds firmasindan kayit etmiştik
Alan adlarini azureden çekmişler forumda binlerce kişi biz gibi madur oldu müşterimize ucretsiz hosting dai vermiştik ve iade yi muhasebeye aktardik iadesi yapilmiş olmasi gerekir ki faturasi iptal edilmiş
Multi uyelik ler diye birşey yokdur yanimizda çalişan ekip arkadaşlarimizin r10 hesaplaridir
Ek olarak ilgili kulanici multi den bahsedip
Web sitemizdeki adi soy adi ahmet kadir dir.
R10 da farklı
Kimlik onayi yapilmasi gerekir
Merhaba, biz "sizden" bir hizmet aldık, teknoclouds firmasından almadık. Bu sebeple muhattabımız sizsiniz hangi firmadan reglediğiniz bizi ilgilendirmez.
Öncelikle bu alan adına yaptığımız yatırımları, manevi değerini nasıl karışlamayı düşünüyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Aktif olarak satış yapılan sitenin kapanması nedir? Bize ne kadar zararı dokunduğunu tahmin bile edemezsiniz.
İade yapıldığını iletmişsiniz, konu da hesap bilgilerim mevcut. Her hangi bir iade yapıldıysa dekont iletmenizi rica ediyoruz. Faturanın iptal edilmesi iade yapıldığı anlamına gelmez.
Web sitedeki ismimi yeni(dün) değiştirdim. Firmanız çoğu müşterisini mağdur ettiğinden güven vermediğinizden dolayı değiştirdim. Üstte ilettiğim talep resimlerine bakarsanız zaten forum ismimle uyuştuğunu görebilirsiniz.
İlettiğim multi üyelik konusunda da ekip arkadaşlarım vs. demişsiniz. Peki, ekip arkadaşlarınız niye r10.net'den banlanmış. Onlar gibi sizinde kötü niyetli olmadığınız ne malum
Ekip arkadaşlarımdan biri olan
@Dox; konuya dahil etmek istiyorum o da gerekli cevapları verecektir.
Moderatör arkadaşlardan gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Şuanda hem maddi hem manevi açıdan zarardayım.