Merhabalar 3 yıllık spor hayatım boyunca hiç bir zaman kilo vermek hedefim olmadı ancak sizler için nacizane tavsiyelerim olacak. Öncelikle L-Karnitin bu sporun olmazsa olmazı (kilo verme amacı için) ancak L-Karnitini bilinçsiz kullanmanız yarardan çok zarar sağlayacaktır. Yeme konusundan önce spor kısmına değinmek istiyorum. Salona gittiğiniz zaman daha çok kardiyo ağırlıklı antrenmanlar yapmalısınız. Örnek verecek olursam max 100kg yaptığınız bench pressi 85 yaparak 12 tekrar çıkarırsan senin için daha iyi olacaktır(bu dediğim sadece bir örnekti zamanla ne demek istediğimi anlarsınız) Kim ne derse desin Bisiklet ve Koşu bandı bundan sonra en iyi arkadaşınız olacaktır sakın onları yoruldum diye bırakmayın elinizden geldiği kadar dayanaraktan güzel bir kardiyo yapın. Tabi ben ne kadar anlatmaya çalışsamda bazı şeyleri deneyimleyerek öğrenmeniz gerekiyor(kendimden biliyorum). Yeme kısmına gelecek olursak en az kaloriyle en doygunluk hissi yaratacak şeyler yemelisiniz. Ancak şuna dikkat edin ki az yiyerek sağlıklı şekilde kilo veremezsiniz, eğer doğru şekilde kilo vermek istiyorsanız sağlıklı beslenerek, gerekli gıdaları alarak ama fazlasınıda almayarak bu işi yapacaksınız. Umarım anlattıklarım size bir şeyler katmıştır aklınıza takılan bir şey olursa pm atmaktan çekinmeyin
Hocam polislik için 35 kilo vermeye çalışıyorum. Ağırlık çalışırsam yağ kaybını azaltirim diye korkuyorum. L karnite 3000mg kullanıyorum spordan 30dk önce. 1 saat yürüdüm 6km hızla atletimi sıksam 10lt su çıkardı. Ayrıca hava geçirmez spor ceketi giyiyorum. Böylece daha hızlı terliyorum