Atomwp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  1. kilo alma işi her şey ile olur / herşeyle olmaz . 26 tane kocaman buğday ekmeği yerim bende ? kilo alırım almak var almak var kast ettiğim nokta oydu .hergün 65 kg baklava yiyerekte kilo alabilirsiniz
  2. her protein tozu peynir altı suyu değil sadece whey olanları öyle / evet doğrudur çoğunluğu öyledir burda tüm mesele maddiyat
  3. bal şeker kaynıyor diye tüketmeyelim mi? / evet tüketmemek en doğrusu olur .şahsen 3 yıl boyunca spor yaptım . hiç şeker tüketmedim.sadece belirli aralıklarla 60-70 günde bir sadece bir öğün tüketirdim tatlı niyetine (baklava gibi )
  4. Sadece lactose intolerant olan inanlar laktozu sindiremez / yine doğrudur ama zaten bu tolerans meselesi istatisklere göre %70 kısmında mevcut . ağız kuruluğundan anlayabilirler kendilerine yarayıp yaramadığını
  5. ve evet genetik meselesidir. genetik önceliği belirler .o göbek eninde sonunda yağlanır . önce bacaktan başlar koldan başlar vs vs vs eninde sonunda göbekte yağlanır. misal bende direkt belimden başlar . kişiden kişiye değişir ama en sonunda her tarafınız yağlanır kaçınılmazdır. spor ile beslenip iyi beslenilmez ise .
+ olarak bulk dönemimde tam buğday ekmeği tüketiyordum . fıstık ezmesiyle birlikte. kilo almama yarıyordu . kilo almak isteyenler tabikiyiyebilir . ama yemezseniz daha güzel olur .Jasmine /Baldo /Basmati Pirinçleri dururken tercih edilebilirmi değişir.Tamamiyle Bütçe ve kendinize koydugunuz hedef meselesidir .

arkadaş spesifik olarak nasıl kilo almak istediğini belirtmemiş sadece kilo almak istediğini belirtmiş o yüzden sen spor yapıyorken şeker tüketmedin diye o da tüketmemek zorunda değil her şeyin dengeli olanı iyidir. Balı tüketmemek doğru olmaz sen 3 yıl tüketmedin diye de balı tüketmemenin doğru olduğunu göstermez hala bana mantıklı bir sebep sunamadın. 1.de de aynı şekilde her şey ile kilo alabilirsin nasıl aldığın sana kalmış neden ekmek yeme bal yeme baklava yeme diyosunuz bir şey diyorsanız nedenini belirtin şeker abartılmadığı sürece zararlı değil podyuma çıkıcam demiyor arkadaş şekeri niye 0lasın

fiyat/kalori/tad 3lemesinin en iyisi benim önerim yer fıstığı olur hem protein hem de sağlıklı/doğal yağlar açısından zengin hem de mis gibi tadı var