6, 7 yaşlarımdayken kardeşimin dişini çektirmeye gittiğimiz hastaneden çıkarken bir arabanın altında kalmıştım bacağım çok kötü olmuştu. 9, 10 yaşlarımdayken bacağımdan ayağıma kadar kaynar su dökülüp yanmıştı fakat acilen hastaneye gidince direkt müdahale edip yanan deriyi komple makas gibi bir şeyle temizlediler 3 ay sonra tamamen düzeldi iz kalmadı. Ergenliğime kadar kafam ortalama 5 defa yarıldı ve sürekli zımba kullandılar yara izleri hala var saçım kısayken kötü duruyor.

Köyde dedemleri ziyarete gittiğim zaman traktörü olan bir arkadaşımla gezdiğimiz vakit önüne dana çıkınca ani refleks ile traktörün direksiyonu sola doğru kırdı farkında olmayan tarlaya takla atarak fırladık 8, 9 metre idi sanırım traktörün perti çıksada garip bir şekil de bize bir şey olmamıştı arkadaş uzun bir süre konuşamadı ben de 2, 3 gün kendime gelememiştim. Son olarak ise aynı şekil de köy de büyük bir baraj var çocukken ikizim ile birlikte o baraja girmiştik yan yana yüzerken baraj aniden aşağı çekmişti ikimizi de, aralıksız hızlıca yüzerek kendimizi kurtarmaya çalıştık oysaki yüzme konusunda ikimiz de çok iyiydik, boğulma tehlikesi geçirdik o günden beri hafif korkum var hala baraj gibi yerlerden.

Bu yaşadıklarımın her birini asla unutamadım, asla da unutmayacağım gibi duruyor bazıları üzerim de yıllarca etki yaptı. Bir insanın başından ergenken bu kadar şey geçmesi belki garip ama kesinlikle blöf değil, malesef hepsini yaşadım. Bu konu altında herkesin travmasını okumayı merakla bekliyorum, iyi forumlar dilerim.