* Şikayetçi olduğum üye: @asil;
* Şikayetçi olma nedenim: Berabat Destek ve Kalitesiz Hizmet
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/sanal-sunucu/318...i-11088-a.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Kendilerinden EarnApp Üzerinde Kullanmak Üzere Farklı Zamanlarda 50 Adet ISP VDS Alıp KDV DAHİL 5000 TL Ödeme Sağladım.
Sunucular Geç'de Olsa Kurulup Verildi.
Bazen Kesintiler Oluyordu Onlarada Bişey Demedim.
Bu Kezde EarnApp Üzerinden IP Adresleri Banlandı ( Nedenide Benim IP Adreslerini Check Etmemmiş ) Bunada Bişey Demedim Başka İşlerde Kullanırım Dedim.
Kontrol Paneline Bile Sunucularını Eklemediler Elimde Sadece IP:Username:Password Vardı.
Ekleyin Formatlayıp Başka Şeylerde Kullanacağım Dedim.
Bana Gelip Size 100GB Bir Dedidectad Verelim Vcenter Üzerinden Kontrol Edersiniz Dediler.
Bende Buna Karşılık Bilgim Olmadığını ve Bana Kurulum Konusunda Bilgi ve Destek Sağlayacaksanız Verin Ben Hallederim Dedim Verdiler (
https://www.hizliresim.com/8011lrg )
Aldığım ISP VDS Paketinde 30GB SSD Disk Vardı Yani Bana 1.5TB Disk Sağlamaları Lazımdı Gelip 843GB Alan Verdiler 15GB Alana Windows Kurmamı Beklediler Sanırım Bunada Bişey Demedim Hallettim.
Adamlar/Firma Ne Bilgi Ne Destek Nede İmaj Dosyası Verdiler Hepsini Araştırdım Ben Hallettim.
Vcenter Kurun Dedim Güvenlik Sebebiyle Yasak Dediler.
Sonrada ESXI Bilgilerini Atın Dediler Kurup İletelim Dediler Nerdeyse 24 Saat Oldu Dönüş Yok.
Taleplerim
-
VDS Sunucularının Kesinti Süresinin Hesaplanmasını ve Kullanım Süresinden Düşülmesini
-
EarnApp İçin Alınan IP Adreslerinin İşlevsiz Kaldığı Günden İtibaren Verilen Hizmetin Kullanım Süresinden Düşülmesi
-
Sözde KDV Dahil Alınan Ücret Sonucunda Tarafıma İletilmeyen KDV Dahil Faturanın Tarafıma İletilmesi
-
Kalan Sürenin Hesaplanarak Tarafıma İade Sağlanması
Ben Bu Firmayla Artık Daha Fazla Muhatap Olmak İstemiyorum.
EK-1:
Belki Zamanları Yoktur Diye Düşündüm Açmayacaktım Normalde Konu Falan Ama Bugün Forumda 2 Adet Konu Açıp Bana Dönüş Sağlamadıklarını Görünce Beni Görmezden Geldiklerini Anlayıp Açtım