ErsinSUCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar selamlar, haftalardır diş randevusu almaya çalışıyorum. Fakat mhrsden bir türlü randevu alamıyorum. İstanbulun tamamında hiçbir Diş polikliniğinde randevu yok. Özele de daha önce hiç gitmedim. Fiyat konusunda tereddütlerim mevcut. Öneriniz nedir? Diş çekimi olacak muhtemelen.
Diş çekimi sadece daha büyük sorunlar ve maliyetler demektir hocam. Çekilen dişten dolayı çenenizde kayma vs olduğu oluyor. Tabi çene yapınıza ve dişin konumuna bağlı bir durum. Ayrıca implant yaptırmak isterseniz oda ayrı masraf. Eğer kanal tedavisi imkanınız varsa mutlaka kanal tedavisi olmanızı öneririm.

Yıl başında ağrıyan bir azı dişim vardı. Devlet hastanesine gittiğimde bunun çekilmesi lazım ama bunu ben çekemem uzmana gitmen lazım dedi. Uzmandan randevu almam için öncelik açtı bana sistemden ona rağmen 2 hafta randevu bulamadım. Her ilçeyi denedim ama sonuç alamadım. Sonra yeni açılan bir kliniği tavsiye ettiler arkadaşlar. Ataşehirde memorial hastanesine çok yakın bir konumda.

Rıfat hoca istersen çekeriz ama bunu çekmeye gerek yok kurtarırız biz bunu dedi. Sonra Bernis hoca 2 haftada 3 seans ile iltihaplı dişimi kanal tedavisi ile bana geri kazandırdı. Yeni açıldıkları için ben tüm işlemleri 1000 liraya halletmiştim. Kanal tedavisi ve üzerine dolgu olarak.

Dişinizi görmeden net fiyat veremez kimse ama whatsappdan yazıp sorabilirsiniz. Ortalama fiyatı öğrenebilirsiniz. +90 552 741 40 00 numaraları. Muayene zaten ücretsiz hocam. İmkanınız varsa gidip bir görünün.