IRKÇI DEĞİLİM ancak ülkemde KAYITSIZ VE ZARARLI GÖÇMEN istemiyorum.
eğer kolayına kaçıp ben ırkçıyım diyerek işin için çıkarsanız daha çok zarar verirsiniz bu memlekete. bu ırkçıların bir tanesinin bu ülkeye yararlı olduğunu görmedim. yapılması gerekilen, devlet'in kayıtsız olarak ülkeye alınan göçmenler ile alakalı bir komisyon kurup; sınır dışı edilmelerini sağlamaktır. aksi halde olan söylemler sadece nefret söylemine girer. bu ülkede ermenisi, lazı, kürdü, çerkezi ve bir çok etnik köken TÜRK kimliği adı altında yaşamaktadır. bu nedenden ötürü yüce önder'in de ilerlettiği politika olan, sınırlardaki herkesi TÜRK kimliği adı altında toplamak yapılacak en iyi şeydir. tabii bu topraklara ait olmayanlar dışarı çıkarıldıktan sonra. ne mutlu türküm diyene!
Güzel bir başlangıç ve gelişme olmuş size katılıyorum. Lakin sonda kalın yazı ile yazdığınız söz de ırkçı bir tabirdir. (Ne yani Türk olmayan mutlu değil midir? ) Bu arada oradaki Türk'ün "t" si büyük yazılır

Affınıza mağruren .. ) Yanlış anlaşılmasın ben de Türk oğlu Türk 'üm ama kesinlikle bu sözü tasvip etmiyorum. Irkıyla övünen Irkçıdır bu kadar basit. Türk'ün Türk olmayana , Arabın Arap olmayana hiçbir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvadadır. Vesselam.