FSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-posta atarak destek alabilirsiniz. Ya da şikayetvar'a yazarsanız oradaki taleplere hemen dönüş yapıyorlar.

Bu arada son konularda hep üyeler ile dalga geçmeye başlanmış. Platform sözlüğe döndü de benim haberim mi yok acaba.
Normalde böyle alakasız mesajlar yazan biri değilimdir. İlk defa modaya uydum, sonrası fırça gecikmedi
Cevaba gelince:
Baktığınız zaman, sitenin altlarında muhtemelen kuponun altında sözleşme detayları ve iptal gibi tüm hakların firmaya ait olduğunu gösteren uzunca bir yazı var. Maalesef o yazılar okunmuyor, iletişim bilgilerine çoğu kişi mail dahi atmıyor, bu akla gelmiyorsa benim burada açıklaması hali hazırda zaten olan bir yönetmeliği vaktimden alıp detaylıca açıklama yapmam aklıma gelir mi? Yapsam da emin ol ,ne ilk ne de son Normalde bu tarz konulara mesaj yazmadan görür çıkardım, öyle de devam edeceğim. 2. dediğine ise katılıyorum artık insanlar aynı konulardan sıkılmış, cevabı kaç kere cevaplanmış soruları tekrar cevaplamak yerine espirili bir şekilde kestirip atmayı tercih ediyor. Her ne kadar etik bir durum olmasa da rağbet gören o oluyor Sizin vurgulu uyarınız sayesinde iki cevabı birden vermiş oldum Saygılarımla iyi forumlar.