Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen ne kadar BTK biliyorsan ben de o kadar anayasa biliyorum dostum.
Telif içerik ile ilgili maddeyi bilgilerinize sundum.
Kendinizi haklı çıkarmak için baltalama yapmamanızı rica ederim keza ana yasa maddesi bu Film ve Dizi sektörleri için bahsi geçen sakız teriminiz değil
5651 yasası olduğunu biliyorum hocam, keza çokça kez loglama işlemleri ile uğraştım. İlk olarak 5651’ in tamamını okumanızı öneririm. Çünkü yer sağlayıcı olarak karşılamanız gereken yükümlülükler var. (En basitinden orada belirtilen şekilde loglama yapmalı ve bu loglara timestamp basarak imzalamalısınız yoksa yine geçerliliği olmaz.) Attığınız maddenin burada geçerli olmayacağını belirttim. Konudaki arkadaş yer sağlayıcı başvurusu yapmamış. Yapsaydı bile bu onu haklı çıkarmazdı. Dediğiniz gibi olsaydı zaten her yerde bulduğumuz şeyleri paylaşıp hak iddia edenlere “aaa bakın anayasa maddesi var” diyip çıkabilirdik. Telif davaları da direkt kapanırdı. Çoğu firmanın içeriği kaldırmanız için e-posta göndermesinin sebebi zorunda oldukları için değil. Para ve zaman kaybetmemek içindir.

Ayrıca benden daha iyi bildiğinizi iddia edip “Hosting firmam film yayınlamama neden izin vermiyor?” konusu açmanız da oldukça garip.