xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni site açmakla spora başlamak benim için aynı. Hevesim kaçıyor bırakıyorum.
Motive olmak çok önemli hocam. Şu aşamaya gelene kadar bile zor bir motivasyon sürecinden geçtim.
mehmetoksum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok teşekkürler. Tam spora tekrar başlamayı 20. kez kafaya koyup program bulmak için tarayıcıyı açtım. En son r10 açıkmış ve en üstte sizin konunuza denk geldim. Tatlı bir tesadüf ve spora başlamak için güzel bir işaret oldu. Bana da her zaman yarım bıraktığım spora geri başlamak düşer o zaman. Kilo fazlam ve göbeğim var sizin programa ek olarak kardiyo yapmam da gerekecek bu sefer yarım bırakmadan devam edip fit olmak dileğiyle. Tekrardan emeğiniz için teşekkürler.
Umarım hedeflerinize yılmadan ulaşabilirsiniz. Sağlıklı bir ömür dilerim hocam.
Ozkan1151 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
progressive overload yapmayı unutmayın tekrar sayısı, set sayısı arttırarak, hareketi ağırlık ekleyerek yaparak ya da daha zor varyasyona geçerek kasların sürekli hipertrofi olmasını sağlamalısınız haftalarca aynı tekrarda kalmayın iyi sporlar.

ah gözüm doldu benim de ilk başladığım zamanlar aklıma geldi şimdi
Daha önce spor geçmişim var hocam. Kaldıramam dediğim ağırlığın altına hoca gazıyla girmiş ve bicepsi sakatlamıştım zamanında. Üstünde 5 yıl falan geçti tekrar başlayamadım. Bu programla açılıp biraz calisthenics akımına da bakıcam. Sonrasında belki tekrardan salona dönerim kim bilir?
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güze videolar git git bitmiyor. ağor antreman severim ama spor salonu sevmeyenlerdenim. en faz 3 ay gitmişimdir başlayımbaşlayım salonaa
Şu verdiğim programda salon şart değil aslında. Bir dumbell seti yeterli olacaktır. Vakit darlığından kaynaklı bende şu anda gidemiyorum. Salona gitmek demek antrenman süresi artı 1-1.5 saat demek benim için. Bu yüzden evde başladım şimdilik antrenmanlara.