Sorun yardımcı olmaya çalışman değil, sorun asla bilmemende de değil. Sorun bana az önce takındığın üslupta, sorun insanları "ben hukuk okuyorum, bakın boşverin bir şey çıkmaz" gibi yanlış yönlendirmende.
Ayrıca şu an yazdığın mesajda da biraz yanlış bilgiler var, mesela KYOK kararı çıktığında yapılacak bir şey yok demişsin, KYOK kararına karşı sulh cezaya süresi içinde itiraz yolu açıktır.
Sana son olarak tavsiyem, metinlerii dümdüz yazıyorsun. Pragraf ve noktalama işaretlerini kullanırsan, yazdıkların iç içe olmaz; daha anlaşılır, daha yalın anlatımlar yaparak da kendini daha iyi ifade edebilirsin. İleride tonla dilekçe yazacaksın, elini bu pratiklikte alıştırmalısın.
Kolay gelsin.
O süreci belirtmeyi unutmuşum doğru diyorsunuz uzun yazınca biraz da noktalama olmaksızın yanlış anlaşılabiliyor normalde şu anda dikkat etmiyorum da etmeye dikkat ederim haklısınız bu konuda oruç da tutunca esgecmisim o kısmı haklısınız bir şey çıkma olasılığı var da yok da 2 ihtimal de her zaman var genel ihtimale baktım ben gelen davalar neticesinde tabii her zaman var umutsuz olmamak lazim önerileriniz için teşekkür ediyorum