şuan milyarlarca takım elbiseliler çalışıyor dağ başında villasında kahvaltı yapan pijamalı adamlar için

gelip geçiçi dünyada iz bırakan bir eser hikaye yapacak isek ne mutlu bize
Yok, milyarlarca olamaz dünya nüfusu da bir yere kadar.
Ama çalışmıyoruz, ayaklandık ve üretimi durdurduk. Dünya düzenini değişeceğiz, bir teori var ve mümkün. O villasında kahvaltı yapan pijamalılar insanlara satış yaptıkça varlar, insanlar almıyor para kullanmıyoruz.
Ölene kadar çalışma düzeni artık sona eriyor. Herkesin eşit hakları var, isteyen gönüllü ekstralarına katılsın o zamanla oturur. Ama birinde 3 milyar dolar varken diğeri 3 bin tl ile yarı aç yaşamıyor.
Nehirlerden şarap akacaksa ben de varım.
O teori de bu sistemde yerle bir maalesef.

Ama akıtırız, şarap bölgesi kurarız bir yandan yüzerken bir yandan içeriz imkansız değil.
Acaba böyle olursa Sarı Partili yüksek yaşlı 'insan'lar ortalıkta 'Telefonunu çıkart' diye fink atar mı
Para yok, daha çok yok. En iyisini yılda bir çıkarırız tek model, en iyi kamera en iyi özellikler. Farklı boyut seçimi olur.
Haliyle herkesin telefonu aynı puan ve standartlarda olur. Kimse kimsenin telefonunu ağza burna sokmaz, bunu da çözeriz.
Klasik sosyalist düşünce

Uygarlıkların gelişmesini engeller, teoride "mükemmel" olan sistem yerini pratiğe gelince aylık 10 dolara çalışan doktorlara, fakirliğe bırakır. İnsanlar her ne kadar çalışmaktan şikayetçi olsa bile bu doğasında vardır. Çalışır, hırslıdır ve her zaman daha fazlasını ister.
Evet tam olarak konu bu zaten. Doyumsuz insana sonsuzu ver ötesini yine ister. Çalışmak isteyen istediği sektörün kontrolünde olabiliyor. Fazladan puan kazanıyor, bunu da birikim yapabiliyor.
Çünkü zaten mevcut düzende puanlar yaşamaya yetiyor. Birey ölünce miras yok, puan sadece kişiye ait. Toprak veya üzerindeki geçici yapıların tapusu da yok. İnsan yaşadığı sürece misafir, olması gerektiği gibi.
ben maxigeyik diye gelmiştim

bir arkadaşa bakıp çıktım.
Yakında geyik için bolca vaktimiz olacak.

Düzenin değişimi için son kez çalışan nesil biziz. Sonraki nesil çok şanslı.
İlginç bir düşünce ama aylık birkaç milyon banka hesabına yatan birinin dünyayı değiştirmek yerine hayatı yaşamayı seçeceğini düşünüyorum..
Evet, aylık birkaç milyon hesabına yatan kişi istemiyor ancak, ona karşılık milyonlarca insan çalışmıyor ve almıyor. Oturup parayı yer yakında, mecbur kalarak düzene ayak uyduruyor.
Tıpkı 15 bin tl maaş yetmeyen adam işten çıkarıldıktan sonra sigortasız ve 3-4 bin tl ile bir ay kölelik yapmak zorunda kaldığı gibi. Paran mı var derdin var, parasıyla dövüyoruz hepsini.
o değilde adam 13 yıldır r10 da sajdasjdsajdsja ben 17 yaşındayım yaşım kadar r10 hesabın var hocam nerdeyse

Aslında çok daha eski ama forum 3-5 kere gitti geldi, yönetimler değişti. Üyelikler silindi, eski üyelikler gelemedi farklı üyeliğimizin ismi değiştirildi vs. uzun hikayeler.
Yaşlı sayılmam ama 35'lerdeyim henüz.

r10 üyeliğim kadar vakit bu düşünceyi yerleştirmeye yeter, ben 70 yaşıma ulaşınca da dünya düzeni yeni sisteme geçmeye başlar.
Planların zenginleri tedirgin eder, onlar çıktıkları basamaktan aşağı kesinlikle inmek istemez kendine dikkat et
Zaten bu teoriden dolayı 2075 sonrasında muhtemelen suikaste kurban gidiyorum ama fikirler ölmez.

Dünya düzeni istediğimiz biçimde değişiyor.
parayı bulana kadar iyi fikir
ne demişler sosyalistlik parayı bulana kadar, feministlik kocayı bulana kadar
Yok, parayı yok edene kadar. Ondan sonrası kendiliğinden gelecek. Parayı bulunca fikir değişecek olsak suikaste kurban gitmeden önce binlerce zenginden 30000 yıl harcasan bitmeyecek rüşvet geliyor.
Bizim derdimiz zaten bu sistemi yok etmek, paralarıyla dövüyoruz bu tipleri.