Arkadaşlar bir şeyleri genele vurmayı sevmem ama bu olayda yaşananları gönül rahatlığıyla genele vurabilirim.
Bizim cahil kalmış bir yaşlı bir kesimimiz var. Kesinlikle empatiden uzak bu kesim. Tek düşündüğü kendi çıkarları ve kendinden küçükleri azarlamak. Onlarda öyle görmüş ne yaparsınız diyip bazen hak veriyorum ama az evvel markette bir kasiyer bir hata yaptı o kadar doğal bir hataydı kasanın önüne bir kişi bir ürün koymuş o da kasadan geçirmiş. İadesini de yaptı ama vay sen nasıl hatalı ürün geçirirsin 50 yaş üstü anlayışı tamamen kıt amca verdi veriştirdi.Olaylar öyle hararetli saçma kavgaya dönüşürken, hemen arkasında duran farklı 50 yaş üstü amca durur mu çocuk eli kolu titrer gözleri dolarken sen öyle yavaş çalışırsan çok aç kalırsın gibi laflar sıralamaya başladı. Sonra mağaza müdürü geldi bu adamları böyle görünce azarı bastı çocuğa. İçim titredi başladım sesimi yükseltmeye "insan mısınız siz hiç mi düşünmezsiniz karşı tarafı niye yükleniyorsunuz insanlık halidir hata yapabilir" şeklinde sonra mağaza müdürü bir anda çocuğu tutmaya başladı. Abi çocuk böyle haklı diye. Az evvel bir insanlık dramıyla karşılaştım elimden de bu kadar geldi. Ama içime dert oldu. Çok orada eli titrerken bu adam ellerini havaya kaldırıp önünde nasıl iş yapıyorsun tarzı hareketler yaparken insanlıktan emare yoktu o alanda.