SavixieN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Ben Nestle sıcak çikolata ile 3'ü bir aradayı karıştırıp içiyorum. Çok iyi oluyor. Size de önerebilirim.

Teşekkürler.
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde sıcak kahveyi sütsüz içiyorum fakat soğuk kahve yaparken %70 kadar süt ekliyorum. Lezzetli oluyor. Suyla yapınca lezzeti olmuyor soğuk kahve.
oguzozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cold Brew sürahisi aldım, 1 litre suya 120-130 gram filtre kahve ekleyip dolaba atıyorum. 24 saat dinlendirip içiyorum, lezzetli oluyor
hectorflue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
macır komşularımız frappe kiti getirtiyor yunanistandan soğuk kahve için muhteşem ötesi...
Yuceesule adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kavonozun dibine kişiye göre 2 tatlı kaşığı granül kahve, isteğe göre şeker ve suyu koyun, çok az su ama iyice çalkalayın iyice köpükk kökük olacaktur. Bardağa dökün ve üzerine soğuk süt ekleyin. Varsa daha önceden yaptığınız filtre kahve artığından yaptığınız buz küpleriniz falan içine atabilirsiniz. Ben bu şekilde yapıyorum.
delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski Atatürk havaalanının orda fuara katılmıştık orda bir tane soğuk kahve içtim. Yanımda eski patronuma ayıp olmasın diye de resmen tüküremedim. zorla yuttum. yaklaşık 6 yıl geçti üzerinden o gün bugün ağzıma sürmem

Filtre kahveyi ve Türk kahvesini çok severim. hele özel günlerde eşimin yaptığı kahve başka oluyor
oguzhanss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam onu sütle yapın aşık olursunuz
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
soğuk kahvede blender ve buz olmazsa olmaz. refikanın sayfasını takip ediyorum ve erkeğe yemek programı izlemeyi sevdiren kadın diyorum ben ona

https://www.youtube.com/watch?v=DurigfHwnu4
elchapon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam baristayım sormak istediğiniz bir soru varsa özelden yazabilir siniz seve seve yardımcı olurum
seemsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Chemex var, yukarıya bir yere de 1.5luk su asıyorum. Şişenin kapağına da serum taktım; yaklaşık 12 saatte demleniyor. Sonrasında 1 gün de dolapta bekletiyorum.

Gayet güzel Cold Brew oluyor.
Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim, benim için önemliydi… cold brew yapmaya çalışıyorum. 1,5 ölçek granül kahve kullandım. Fotoğrafta gördüğünüz gibi kaynamış suyu dinlendirip ağzına kadar doldurdum suyla. Şimdi mutfakta bekletiyorum, yarın akşam da buzdolabına koyacağım süzüp, umarım doğru gidiyorumdur. Bu arada kahveyi az mı koydum acaba ?