Hala sapıkça düşüncelerdesiniz.
Ayrıca ben sizin şahsınıza karşı konuşmuyorum, sizin gibilerin zihniyetini buraya yazıyorum. demişsiniz.
Benim zihniyetimin ne olduğunu nereden biliyorsunuz?
Valla işkembeden sallıyorsunuz benim düşüncelerim hakkınsa.
Buradaki mesajlarımı okumanızı öneririm. https://www.r10.net/off-topic/315240...lir-mi-18.html
Bak nasıl da nokta atışı vurmuşum.
Kadına bakınca kadın görürsen sıkıntı yok, ama cinsel obje görürsen o zaman sıkıntı başlıyor, tam o anda zihniyetiniz ortaya çıkıyor ve canlı canlı gömmemiz lazım bu kadınları diyorsunuz.
Ülkenin 89 milyon nüfusu var ve sizin gibi kadınları küçümseyen sadece %25lik kesim var.
Tabi kendi ülkesini mahvedip bizim ülkemize kaçan mültecileri gördükçe kadınlara karşı bu hırsınız daha belirginleşiyor.
Ayrıca ben sizin şahsınıza karşı konuşmuyorum, sizin gibilerin zihniyetini buraya yazıyorum.
Bir insanın bir bölgesine sürekli vurursan orasını çürütürsün.
Dinciler de sizin dini duygularınıza sürekli vurup dinde olmayan şeyleri dinde bu var diye vurarak bu yönünüzü çürütüyorlar.
Arap adetleri başka din başka.
İslam hoşgörü dini iken şu anda o hoşgörü dininden eser bırakmadınız.
Allah ile kul arasına girilmez denirken, şimdi sizin zihniyetin çoğunluğu kendini Allah sanıyor, Allah adına hüküm veriyor.
Son yazdığımı açarım da, özü kalsın istedim.
Herşeyi yaratan yaratıcının kudretini küçümseyip onun adına cümleler, hadisler uydurup bu dünyayı cehenneme çevirip cenneti isteyenleri de ahirette yaratıcıya şikayet edeceğim.