digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet 22 yaşında herşeyi görüp geçirdiğine muhteşem bir tecrübeye sahip olduğuna eminim.
Hatta bütün işverenler kadın çalışan peşinde koşuyor ama kadınlar evlerinin kadını olmayı tercih ettikleri için eleman bulmakta zorlanıyorlar.
Siz iddialarınız ile çalışan tüm kadınları, patronlarının ve müşterilerinin karşısında ne pozisyona düşürdüğünüzün farkında bile değilsiniz.
İş bulamamanın nedenini memleketin abaza olmasına bağlamak, kendi başarısızlıkları için sürekli başkalarını suçlamak seni hiç bir yere götürmeyecek.
Yahu anlatamıyor muyum abicim? 50 iş ilanının 49 u kadın arıyor diyorum sence neden özellikler kadın arıyorlar? Eğer bu oranı normal buluyorsan eminim ki bu hayatı senden çok görüp geçirmişimdir. 49/50 gibi devasa bir uçurum var arada, 49 işletme kadın arıyor, 1 tanesi de günde 13-14 saat 3000 liraya çalıştırıyor. Hak mı bu? Gün gelir devran döner de bir gün yana yakıla iş ararsanız bu durumu yaşarsınız inşallah, ha yok “benim vasfım var işsiz kalmam” diyorsanız da Allah size empati kurabilmeyi nasip etsin dua edin. Sevgiler

macbook adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuana kadar 3 tane erkek çalışan çalıştırdım, 3'ünü de çıkartmak zorunda kaldım. Çıkartma sebebim de yaptıkları hatalar veya yapmaması gereken çok büyük saygısızlıklar. Gerçekten sorumsuz ve disiplinli olmuyorlar. Daha sonra 1 kadın çalışan aldım o kadar memnunum ki benden bile çok işe sahipleniyor. İş sahibi olan benim ama benim yaptığım hataları kendisi toparlıyor veya o yapmıyor. Şuan 2. ekip arkadaşını da kadın aldım. Hep bu çizgide de gitmeyi düşünüyorum. Tabi bunu genellemem doğru olmaz ama bir iş veren olarak cinsiyetin farkını çok iyi anladım.
sizin durumunuzda hak veriyorum. 3 kişi yaptı diye herkes yapacak diye bir şey yok ama bunu siz sen belirtmişsiniz genellemek yapmak doğru olmaz diye, 30-35/50 gibi bir oran olsa yine anlardım ama 49/50 oran bana hiç masum gelmiyor

pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgisayar başında yapabileceğin çok basit bir iş verebilirdim ama fazla dikkat, ilgi ve zaman istediği için muhtemelen derslerine yoğunlaşamazsın.
Şu şartlar altında zaten derslerle mevcut şartlardan dolayı aram yok, pm atıyorum teşekkür ederim