php ile kategori ve ürünler sekmesi kodlayıp veritabanına her şeyi kaydettirdim. Kategori, ürün ekleme vs her şey var. Sadece ürünleri listelerken hangi kategoride olduğunu gösteremiyorum. Kategori_id olarak veritabanına kaydediyor.
Ürünleri Listeleme >
                                   <table class="table table-striped table-hover r-0">

<thead>

<tr class="no-b">

<th>Ürün Başlık</th>
                                                <th>Ürün Açıklama</th>
                                                <th>Ürün Fiyat</th>
                                                <th>Ürün Sıra</th>
                                                <th>Aktiflik</th>

<th></th>
                                            </tr>
                                        </thead>

<tbody>

<tr>

<?php  
                                              $urun=$baglanti->prepare("SELECT * FROM  urunler  order by urun_sira ASC");
                                              $urun->execute();

while ($uruncek=$urun->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) { ?>

<td><?php echo $uruncek['urun_baslik'] ?></td>
                                                <td><?php echo $uruncek['urun_aciklama'] ?></td>
                                                <td><?php echo $uruncek['urun_fiyat'] ?> ₺</td>
                                                <td><?php echo $uruncek['urun_sira'] ?></td>

<td><span class="r-3 badge badge-info ">                        <?php if ($uruncek['urun_durum']=="1") {
                                                  echo "Aktif";
                                              }elseif($uruncek['urun_durum']=="0"){
                                                  echo "Pasif";
                                              } ?>
                                              <td>
                                                <a href="urun-duzenle?id=<?php echo $uruncek['urun_id'] ?>"><i class="icon-pencil"></i></a>
                                            </td>
                                        </tr>
                                    <?php } ?>
Ürünler veritabanı >

Bir saattir uğraşıyorum hala yapamadım kategori_id olarak yazılı ancak kategori başlık olarak göstericem.