!! adlı üyeden alıntı:
Hocam yanlış anlamayın bugün bu tarz bi konuda sizin gibi mesaj yazanların açtığı konulara bi baktım bazılarının aktif bazılarının 1-2 yıl önce içerik hırsızlığı için konuları mevcut. Adam geçen ay siteden botla içerik çektirilecektir diye ilan açmış bugün gelmiş Allah bu emek hırsızlarının belasını versin yazıyor. Adamın görev sitesi var bunlar kul hakkı nedir bilmez falan yazmış

Size patlıyor gibi olacak ama siz film siteniz için içeriklerini koyduğunuz kişilere telif hakkı parasını ödediniz mi ?
https://www.r10.net/tanitim-yazisi/1...-alinacak.html
O site reelden bir abimin sitesiydi. Ki ben kendimden başka birisinin SEO işini asla yapmam. Fakat kendisi bana film izle kelimesinde çıkmak için günlerce ricada bulundu. Bu konuda o çalışmada kullanacağım tanıtımların ilanıydı.
Daha eskiye giderseniz bizzat kendimin açtığı çok farklı kategorilerde konular mevcut.
Kurcalamadan önce sorsaydınız açık yüreklilikle söylerdim size.
Ben geçmişte hata yaptım diye şimdi bu hataların önünü almak için bir öneride bulunma hakkına sahip değil miyim???
R10.net'in eski dönemlerinde xyz siteler vardı ve çok yaygındı. r10'da yasaklandıktan sonra xyz sitelerine olan talepte gözle görülür bir şekilde azaldı. Ben bunu kastettim.
Benim önüme 5 sene önceki bir kişinin SEO işini getirmiş ve benim haksız olduğumu ima ediyorsun.
Sizin bu tavrınız bana bir suçluluk psikolojisi gibi geldi ama neyse.
iyi çalışmalar.