bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba tekrardan, yorumunuz için teşekkürler. Yani genel olarak Note 20 Ultra ile S21 Plus karşılaştırması yapıyorum dünden beri. S21 Plus daha güncel bir telefon fakat ekran olarak ve kamera özellikleri olarak Note 20 Ultra daha iyi gibi. Fakat genel bir duyum aldım o da bu telefonların bataryaları kısa bir süre sonra rezil oluyor diye. Note 20 Ultra'da mesela 4500 mah var S21 Plus'ta 4700 mah. İkisi de Exynos işlemci kullanıyor ki bu da bir soru işareti oldu bende Exynos işlemci uzun yıllar götürür mü şeklinde. iPhone'dan geçeceğim çünkü hani her anlamda "keşke" dedirtmemesi lazım bana günlük kullanımda. Siz Note 20 Ultra'yı inceleme ya da kullanma fırsatı buldunuz mu acaba? Ne düşünüyorsunuz? S21 Plus daha mantıklı bir tercih mi olacaktır?
Deneme fırsatım olmadı sadece tanıtım videolarını inceledim, 4500 mah yeterli gibi görünse de bence 2. yıldan sonra yeterli gelmeyecektir. Note 8 3300 mah kapasitesiyle, ilk aldığımda 1. günü rahat çıkarıyordu ancak şuan sürekli dışarda olursam öğle saatlerinde, ofis/ev ortamında olursam akşamüstü en fazla 6ya kadar %20nin altına düşmüş oluyor.

Note 8'deki Exynos 8895'in şuan WQHD+ çözünürlükte iyi performans gösteriyor, sadece navigasyon kullanırken multitask deneyiminde anlık tıkandığı oluyor bunun dışında genel olarak memnunum.

Note 20 ultra için şöyle bir test izlemiştim:

https://www.youtube.com/watch?v=VQaXo9wS-ew