* Şikayetçi olduğum üye: @Goveri;
* Şikayetçi olma nedenim: Veremediği VPS hizmetinin kısmi veya tamamen iadesini yapmıyor.
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/vergi-levhasi-ol...mphosting.html * Açıklama ve kanıtlarım: Ektedir.
Merhaba herkese.
@Goveri; adlı kullanıcıdan şikayetçiyim. 23 Şubatta vps sunucu kiralamak için belirttiği fiyatı gönderdim. Ödemeden önce 15 dakika içerisinde teslim edilir diye belirtti. Yok kuş uçmadı, yağmur yağmadı diyerek 5 gün erteledi. Sonunda 28 Şubat 21:24'te sunucuyu teslim aldım. Kullanmaya başladım ufak bir sorun yaşandı 10 dakika içerisinde çözdü yalan yok.
Gelelim son damlayı taşıran kısma. Sunucuyu reboot'ladım, işim vardı yarım saat sonra sunucuya bağlandım. User bilgilerini girerken bir de ne göreyim? """Your account has been disabled. Please see your system administrator.""". Sonrasında arkadaşa ulaştım ve aramızda geçen konuşmaları da aşağıya ekliyorum.
Şikayetim doğrultusunda iade istiyorum.
Sorunun çözülmesini artık istemiyorum, iade istiyorum. Durum midemi bulandırıyor. IP değişti, subnet değişti o oldu bu oldu ip saldırı koruması var diyor arkadaş. Yahu ip değişse makinaya bağlanamam! User ile giriş yapamıyorum, bana subnet değişti, ipye saldırı olunca ip değişiyor falan diyor. Resmen rezillik. Sonrasında kiraladığım sunucumun şifresini istedi ben de verdim. Arkadaş diyor ki "hocam yanlış şifre olmasın?". Ekranda yazan yazıyı okumasını bilmiyor daha. Sonrasında da yazıların farkını göstermek zorunda kaldım tabi.