Merhabalar,
R10.net üzerinden MTA sunucusu arayışı için konu açtım.

Ardından bir firma benimle PM üzerinden iletişime geçti kendilerine sahip oldukları IP classlarını atmasını talep ettim.

Ardından firma bana sahip oldukları IP classlarını iletti. Bende daha önceden MTA oyunu üzerinde kullanılmış bir IP adresinin
müsaitlik durumunu sordum. Kendileri müsait olduğunu belirtti ve anlık olarak iletişim kurmak amacıyla WhatsApp üzerinden görüşmeye devam ettik.

Sonra 3 saat bir test sunucusu talep ettim ve kendileri onayladılar 3 saatlik deneme yaptım. Ardından sunucu ihtiyaçlarımı karşılayabileceği için alım yapmak istedim ve kendisi
ile Discord üzerinden sesli olarak görüşme sağladık. Çıkarılan faturayı ödemesini yapmadan önce ilgili firmaya IP adresinin benden ileride gidip gitmeyeceğini sordum ve firma bana
IP adreslerinde herhangi bir sorun yaşatmayacağını dile getirdi ardından ödemesini yapıp 2 adet hizmet alımı gerçekleştirdim.

Bu süreçte bir sıkıntı yaşamadım, firma ile WhatsApp ve Discord üzerinden iletişim halindeydik. Kendisi ile de alım yapmadan önce Discord üzerinde sesli olarak eğer hizmetlerin IP
adreslerinde bir sıkıntı olmadığı sürece sürekli olarak hizmetlerimi yenileyeceğimi kendisine belirttim.

Fakat hizmet alımından sonraki süreçte bana fatura oluşturulup tarafıma mail yollanmış fakat firmanın mailleri spam klasörüne düştüğünü bugün gördüm. Hizmetlerim 05.03.2022 saat 00:14'de iptal edilmiş ve bende bunu bugün
öğlenden sonra farkettim. Spama düşen mail için tarafıma hiç bir şekilde bilgilendirme gelmemektedir. İlgili firmanın SMS bilgilendirme sistemide yoktur.

Hizmeti sonlandırmadan önce spama düşen mail haricinde firma hiç bir şekilde benimle iletişim kurmadı. Bu IP adreslerinin önemli olduğunu ilk başta alım yapmadan öncede belirtmiştik hizmetimiz
iptal edildikten 3 saat sonra yani gece 03:00'da farklı bir müşteriye aktarıldığını söylediler.

Ben firmayla iletişime geçtiğimde bu durumu telafi etmesini istedim fakat firma hiç bir şekilde uzlaşmaya varmak istemediğini belirtti. Bu durumda ben R10.net üzerinde şikayet konusu oluşturma hakkım var mıdır?