@eyefive5; @DenqeSiz;

Bence bu Feyyaz YİĞİT VİDEOSUNA düzenleme yapılmalı , FEYYAZ YİĞİT'İn üstüne Türkiye bayrağı konulsun , bir de balon çekilsin Amerika ve yunanistan densin diğerlerine de komşu ülkelerimiz ve bizimle ilişkisi olan ülkelerin hepsi bayrak şeklinde konulsun .

Onlar gülmeye başladığında bizim Türkiye'nin durumu insanlarca net şekilde anlaşılacaktır diye düşünüyorum .

Arkadaşlar ben şu şekilde faydalı olacağını düşünüyorum . ENTROPİYİ AZALTMASI açısından ve yüksek ihtimal izleyen herkeste bu sönümleyecektir .
  • FEYYAZ YİĞİT TÜRKİYE BAYRAĞI İLE SEMBOLİZE EDİLMELİ
  • ÇEVRESİNDEKİLER ; KOMŞU ÜLKELERİMİZ VE İLİŞKİDE OLDUĞUMUZ ÜLKELERLE SEMBOLİZE EDİLMELİ
  • OKAN BAYÜLGEN ; BİZİMLE OLAN İLİŞKİSİNDE ÇOK ACILAR ÇEKMİŞ VE ZARARLAR GÖRMÜŞ ; AMA GÜÇLÜ BİR ÜLKENİN BAYRAĞI İLE SEMBOLİZE EDİLMELİ .
  • DAHA NE KADAR BOZACAK YA DEDİM DEYİNCE FEYYAZ YİĞİT ; EN ÇOK GÜLEN KİŞİ BİZE KARŞI BİZE EN ÇOK ZARAR VEREN ÜLKENİN BAYRAĞI İLE SEMBOLİZE EDİLMELİ
  • OKAN BAYÜLGEN BAŞINI ÖNE EĞİP ELİNİ ANLINA KOYUP TEPKİ VERDİĞİNDE DE O ÜLKENİN BAYRAĞI HAREKETLENMELİ ÖYLE SEMBOLİZE EDİLMELİ
Gibi gibi arkadaşlar ; Bu sayede vermek istediğimiz mesajı bireyin güdüsüne ve savunma mekanizmasına takılmadan verebiliriz diye düşündüm ben .

https://www.youtube.com/watch?v=nNiOjGcE6h4