Dediklerinizin her harfine katiliyorum. Kimisi dunden, kimisi de 2000'lerden filan basliyor yorum yapmaya.
Kimse gerisine gitmiyor. Gidenler de internetten okudugu tarafli kaynaklaradaki bilgilere guvenip yanlis bilgilendirme yapiyor.
Cevremde sizin kadar konu hakkinda bilgili olan bir Turk gormedim. Tesekkur etmekten baska bir sey gelmiyor elimden.
İkiniz de tamamen yanlışsınız ; ama bunu fark edecek kadar güçlü değilsiniz . Güçlü olsaydınız HEMEN İLK GÜÇLÜ ETKİ ALTINDA BOYUN EĞECEK KADAR zayıflık göstermezdiniz .
Rusya tarafından hiçbir desteğim yok ve onam verende yok ; Ukrayna Tarafından herkes bana düşman ve beni yanlışlıyorlar ; Türk tarafından herkes bana düşman çünkü Türk tarafının Ukrayna tarafıyla ilgili tavrına aykırı hareket ettim .
Çünkü ben en ufak etkide boyun eğecek kadar ; zayıf bir irade GÖSTEREN BİRİSİ değilim .
Çünkü ben RUSYA ve UKRAYNA meselesini bin yıldan beridir gelen amereler ile yorumluyorum ; Bu yorumlamayı da nesnel ölçütlere göre şekillendiriyorum .
Siz de anca böyle tarafgirliğin TRİBALİZMİN GÜDÜLENMENİN ışığın da en kolay stres unsurundan kurtulma aracı olarak UKRAYNA UKRAYNA edebiyatını görürsünüz ve öyle yaparsınız .
Bu topraklar ATATÜRK gibi bir değer yetiştirmiş ama Bu toprakların insanı bırak ondan gram adamlık almayı ; onun değerini yok eder hale gelmiş .
Ağızlar da Emperyalistler işgalciler bunları böyle böyle yapacağız şöyle şöyle yapacağız diye KİN NEFRET İNTİKAM ZOOLOJİK TEPKİLER olur da ;
Atatürk'ün verdiği gibi Avustralyalı Analar gözyaşlarınızı dindiriniz onlar bizim evlatlarımız olmuşlardır ; Yunan bayrağını kaldırınız hiç bir milletin değeri aşağılanamaz gibi çıkışlarının manasını kimse anlayamamış .
Popülist gazlanmalara güdülenmelere ona buna küfür hakaret saldırı devam arkadaşlar . Ukrayna için yakında küçük çocuklara mikrofon tutturup sabah akşam PUTIN'E sövdürün tam olsun bari .
teşekkürler .