Halep caminde namaz kılmak isteyen adamlara hiç oy vermedim.
Şeriatçıları Suriye'ye dolduranları hiç bir zaman desteklemedim.
Hayatım boyunca da şeriatçılar ve onların cihatçı terörizmine karşı çıktım.
Yani çarpıtma yalan söyleme senin kültürünün bir parçası.
Şeriatçıların takiye yapması gibi komünistler de iktidarı ele geçirmek için takiye yapmaktan çarpıtmaktan gerçekleri saklamaktan çekinmez.
Sizin kafanızda sizin ideolojiniz idealdir, sizin gibi düşünmeyenlerin hepsi Amerika'ya siyonizme, kapitalizme uşaklık edenlerdir.
Batılı Emperyalistlere laf söyleyip Rusya emperyalizmini alkışlayanlar da ulusalcı, sosyalist, devrimci falan değil vicdansız iki yüzlülerdir.
Ben siz oy verdiniz demedim hocam, kime oy verdiğinizi bilemem. Şimdi yine çarpıtmaya başladınız. Mesele kimin ne niyeti olduğu, ne yaptığı meselesi. Türkiye NATO'dan çıksın demeden, NATO'nun bölgesel saldırılarına karşı çıkmadan, NATO'nun dünyanın en büyük terör örgütü olduğunu söylemeden ve NATO'ya karşı mücadele etmeden "Rusyanın da emperyal hayalleri var" demek açık ikiyüzlülüktür! Elbette Rusyanın da emperyal hayalleri var, eski Sovyetler Birliği coğrafyasını sömürmek, oraların kaynaklarına el koymak, oralarda söz sahibi olmak istiyor. Bunu herkes görüyor zaten. Ama; NATO'nun işlediği binlerce suçu görmeyip sadece bunu görmek de Amerikancılıktan başka bişey değil!