zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar iyi niyetinizden şüphem yok ancak forum kuralları gereği eğer teklif vermeyeeckseniz tasarım konularının altına bu şekilde mesaj atılması kişi önermek vs gibi şeyler yasaktır.

1. İlgili kategorilerde açılan konular altında;
1a. Aksi talep edilmediği sürece, ilgili kategorilerde hizmet verenler ve konu sahibi dışında kimsenin,
1b. Hizmet verenlerin ise teklif içeriği dışında,
1c. Hizmet verenlere ya da ticarete engel olacak, haksız rekabete yol açacak,
1d. Yapıcı eleştiri dahi olsa hizmet vereni ya da konu sahibini rencide edecek, zan altında bırakacak
mesajlar yazmaması gerekmektedir.

https://www.r10.net/ucretli-tasarim-...-okuyunuz.html

Hocam zaten bir sağlık sorunum nedeniyle tasarım yapamıyorum birkaç gündür. Yani forum kuralları gereği elbette yasak olabilir (Ben kurallarda etiket atılması yasak ibaresi göremiyorum.) ama; bu işi hakkıyla yapan insanların, birçok kişinin beğenisini alan, bu iş için okul okuyan insanların kısaca hayatını bu işe adamış insanların etiketlenmesi ve doğru hizmeti almalarının sağlanmasında bir sorun göremiyorum ben. Arkadaş sağolsun beni etiketlemiş. Ama burada ne haksız rekabet var ne de art niyet var. Etiket atılmayanlar kötü iş yapıyor algısı da yapmıyorum. Ama etiket olayı sizin sandığınız gibi art niyetli bir olay değil. Siz sunumunuzu yapın. Beğeni ve takdir zaten konu sahibinin olacaktır. Kimse kimseyi öğütlemiyor yani iş olursa etiket atın diye sandığınız gibi Bu kadar kasmayın yani. Konunun kirlenmemesi adına cevap vermeyeceğim tekrar. Konu sahibinden de özür dilerim. Hayırlı ve Sağlıklı günler dilerim.