ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa ya da uzun kalmış olmanız farketmez hocam emniyet şeridine girmeniz yasak ve girmişsiniz bence hiç inatlaşmayın erken ödeyip kurtulun. İtiraz etmek için sunacağınız bir argümanınız yok çünkü girmemiş olsanız da art niyetli olarak girdi gibi ceza kesseler anlarım ama siz zaten kendiniz de girdiğinizi söylüyorsunuz. O yüzden hiç uğraşmadan ödeyin gitsin. Ek olarak yukarıda bir arkadaş da yazmış da kesilecekse herkese kesilsin demişsiniz de diğerlerine kesilmediğini nereden biliyorsunuz?

Hocam emniyet kemeri takmanın saati mi var ki gece 3 diye özellikle belirttiniz. Ayrıca siz af olayını çok yanlış anlamışsınız. Afta ceza silinmez faizi silinir ve yüklü bir ödeme ise taksite bölünür yani af geldi benim cezam da silinir ödemem diye düşünmeyin.
sevdiklerin falan hastalandığında kemer mi düşünüyorsun hocam sen?

ben de kemeri savunurum zaten de konu kemer değil

konu gecenin 3 ünde bomboş yolda - yol dediğimde istanbul e5 falan değil bildiğin ilçe yolu - 2 şerit - hastaneye yetişirken haksız yere emniyet kemeri cezası yemem.

50 ile gidiyordum hemde ama sizi de anlıyorum insan başına gelmeden anlayamıyor. bu tamamen empati ile alakalı saygı duyuyorum

af olayıyla da ilgilenmediğim için bilmediğim bir husus olduğu doğrudur fakat fikrim sabittir, bilgilendirme için teşekkür ederim