ualan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşten eve geçerken ilerden sağa girecektim. trafik olduğu için emniyet şeridine 10 saniye girdim ve aynaya baktığımda hemen arkamda başka araç vardı ve o sola kaydı ve benim arkama sirenli-filmli olan bir araba yanaştı selektör atıp durdu bir yandan siren atıyor. sağa yada sola geçme şansım yoktu biraz ilerleyip yol verdim. emniyet şeridi yanyol ile birleşik adeta 10 metre gerisi emniyet ilerisi yanyol (yollar beraber çizimde var) 10 tane korna bastı ve yoluna gitti. bende sinirden en son kafamı camdan çevirdim ve baktım camlar filmliydi. eve geldim ceza göndermişler 1823TL. Bir acelesi olmadığına adım kadar eminim keyfe keder sinir olduğu için cezayı ben çekiyorum. sadece tek emniyeti kullanan o an bende değildim adaletse herkese adalet olmalı ! ayrıca sağa dönecek olmasam ve yol o noktada emniyet şeridi ile birleşmiyor olsa orayı kullanmayacaktım. akşam akşam sinirlerim tepeme geldi... kime neyi şikayet edicen ödemeyi düşünmüyorum!

Kısa ya da uzun kalmış olmanız farketmez hocam emniyet şeridine girmeniz yasak ve girmişsiniz bence hiç inatlaşmayın erken ödeyip kurtulun. İtiraz etmek için sunacağınız bir argümanınız yok çünkü girmemiş olsanız da art niyetli olarak girdi gibi ceza kesseler anlarım ama siz zaten kendiniz de girdiğinizi söylüyorsunuz. O yüzden hiç uğraşmadan ödeyin gitsin. Ek olarak yukarıda bir arkadaş da yazmış da kesilecekse herkese kesilsin demişsiniz de diğerlerine kesilmediğini nereden biliyorsunuz?

manferi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gecenin 3 ünde hastaneye gidiyoruz covid 19 dolayı hastalandık neymiş emniyet kemeri takılı değilmiş, gece 3 agalar 3 3 3 yol bomboş!

tabi tartıştık arkadaş ile

sonuç olarak ödemedim 2 senedir duruyor, af çıkana kadar da ödemeyeceğim. aracı satmaya da niyetim yok.

af felan çıkar diye bekliyorum, size de tavsiye ederim ^^

kotayı doldurmak için keyfekeder ceza yazıyorlar. Yok öyle dünya
Hocam emniyet kemeri takmanın saati mi var ki gece 3 diye özellikle belirttiniz. Ayrıca siz af olayını çok yanlış anlamışsınız. Afta ceza silinmez faizi silinir ve yüklü bir ödeme ise taksite bölünür yani af geldi benim cezam da silinir ödemem diye düşünmeyin.