Ticaret yaptığım birini savcılığa vermiştim. bugün kağıt geldi kovuşturmaya yer yoktur diye. şaka gibi gerçekten. Ürün için 525 tl ödeme yapmıştım sonra üründe sorun oldu iade alacağını söyledi geri gönderdim ama ücreti ödemedi. ben de dekont, yazışmalar vs ne varsa savcılığa gidip dilekçe verdim. abi şikayetçi olalım olmasına da hiç bir şey çıkmıyor ki. dlandırıcılık resmen serbest olmuş adam niye devamını getirmesin korkmuyor ki. 15 gün içerisinde itiraz hakkım var ama yine bişey çıkar mı bilmiyorum. masraflarda size yıkılacak diye yazmışlar. ne diyim abi ne hakkını arayabiliyorsun ne de bişey yapabiliyorsun. malda adamda kalıyor parada. adresini göndermişler tebligatla birlikte illa gidip bişey mi yapayım? bu kararları veren savcılar ne işe yarar? ne mezunu bunlar.
aynısı banada olmuştu bu platformda çok sayıda üyeyi çarpıp giden bırı vardı
bende sızın gıbı dava açtım ,aynı sızınkı gıbı kovuşturmaya gerek yoktur yazısı gelmişti,dosyaya başka d0landırılan bı kaç şahısın dekontlarını daha etkılemıstım buna ragmen bu karar gelmıstı,savcı bu kararı neye dayanarak alıyor,yoksa dosyaya hıc bakmadan salla gıtsın mı dıyor bılemıyorum,dedıgın gıbı demekkı serbest